Post by tieveacsurfsourhae on Feb 17, 2022 2:58:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D - Knife Assassin 2022 version ▞▞▞
Igrica je prije dobra💪💪
To nije izazovna igra, vrlo je laka
Trebamo više oružja, i trebali bismo se moći nadograditi. Brzina bacanja Snaga I ima mnogo oglasa.
Ok igra postaje dosadna nakon 2 dana i moraju nabaviti različite skinove za ljude koje spašavate
רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים פעולה eze
Ovoj igri nedostaje raznolikost razina
Sjajna igra voli to, stvarno je zabavna ako volite igre pucanja
To je sjajna igra u kojoj ne samo da udarate ljude u glavu i ubijate ih gotovo trenutno, nego ih možete pogoditi bilo gdje i gurnuti ih s ruba. Ima dodatke, ali možete jednostavno isključiti internet i dobro se zabaviti.
Trebali biste dodati umrijeti odmah kada ubadate loptice, ali dobra igra
Sviđa mi se, ali mrzim kako svaki put kad prođem pored osobe tip samo kaže "idemo!" To je tako neugodno. Osim toga, postoji toliko mnogo oglasa na koje treba paziti. Ova igra je zabavna, ali joj treba manje reklama i nema više "pustimo!" Nešto stvari. Također se sjećam kako je na istom nivou i gotovo, trebali biste malo promijeniti razine i dodati boss bitku ili nešto na svakih deset faza. Zar vam to ne bi pomoglo da svoju igru učinite popularnom?
Oglas za oglasom i ne mogu ni proći kroz 3. razinu a da se igra ne sruši. Razine su duge 10 sekundi s oglasima od 30 sekundi
nastavlja ponavljati razine tako glupo i dosadno...😥😥😥😥😮😮😮😮😓😓😓😓
Učinili su igru sjajnom, ali reklame su svaki put bile reklame
Izgleda točno kao reklama, što je neobično. Samo je malo monotono. Ista scena uvijek iznova. Jedina razlika su različiti likovi na koje se bacaju noževi.
Igra uopće nije izazovna. Ja sam na razini 300 i nema razlike između razine 1 i moje trenutne razine. Pun ponavljanja... Učinite to još izazovnijim povećanjem razine težine kako napredujete. Na taj način igra će biti zabavnija za igranje.
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arcade blh
Na mnoge oglase. Ova igra ima pristojan način igranja, s progresijom razine koja se temelji na preciznosti. Jedan pucanj u neprijatelja je zaista zadovoljavajući, a osjećaj je još bolji kada ulančate dva ili tri precizna pogotka. Power-up rulet dodaje malo začina igri, s novom mehanikom. Ali jedina stvar koju ne mogu podnijeti u vezi ove igre su reklame. Nakon svake razine reproducira se oglas, a ako prođete kroz razine poput mene, tada ćete se stalno igrati blizu. Na kraju mi oduzimaju više vremena od igre.
Pozdrav, dobio sam pritužbu, zabavno je, ali igram do razine 100, ponavlja istu razinu, level1.i igram opet, ali stalno se ponavlja na isti način razina 1, ocijenit ću 1⭐, provjerite. Hvala 🙏🙏
Angažirajući. Točnost koju ste postigli. Kao orlovo oko ili paragen sokolski vid. Lijepe stvari. Mogli biste ukinuti oglase. Lol 😆
Ova igra je vrlo dobra i izvanmrežna i ovo je tako lako igrati i uživajte u ovoj igri
Vidio sam puno reklama ove igrice kada sam instalirao ovu igru ovako lako kada si završio 1 dio nivoa oglasi me uznemiruju pa sam ljuta 😡😡😡😡😡 sljedeći dio je urađen isti oglas dođi pa sam dao 1 zvjezdicu🤬🤬💢💢 😠😠😠🤬i predlažem da ne instaliram ovu igru Hvala
To je u redu igra, juggalo u meni voli ratne sjekire (čovjek sa sjekirom), ali u redu je, pretpostavljam da joj ne treba wifi i prolazi malo vremena, tako da radi svoj posao više kao (sklonište od ispadanja) i (preživljavanje splavi ) momak
Preuzmite besplatno APK, DATA i MOD pune Android igre i aplikacije na SbennyDotCom! ... Hit Master 3D - Knife Assassin MOD APK
Ok, ali kad dodaju kad ih pogode ne lete oni stoje mirno, ali onda će to biti 4 zvjezdice
ne mogu izaći iz oglasa
Usput je super igra. Buuuut, super je jadno. Mislim, mete je lako pogoditi.
Video nakon svake razine!!!! Ne mogu dovoljno brzo deinstalirati!!!
Previše dodataka ne možeš umrijeti plus zamrzne te ako nemaš način rada u zrakoplovu na 3 zvjezdice, ali grafika i pokreti su takve stvari NEVJEROJATNO
Nikada nisam imao problema s ovom igrom do sada je dobra igra, ali dajem 2 zvjezdice jer uvijek pada.
Ne mogu odoljeti
Malo zabave, ali nikad pravi izazov.. počinje se ponavljati nakon malo..
Slot za zabavu također igra. Budite sve jači dok igrate! Tražite više stick man igara, igrajte i uživajte!
Ova igra je zabavna. Stalno pucam u glavu, ali ako sam ljut ili ako zločest ne umire, pogodio sam ga nekoliko puta. Počeo sam smišljati vlastitu igru u ovoj igri kako bih igranje bio zanimljiviji: (1) pucao glavom u loše momke u pozadini koliko god možete i (2) pucao u glavu dok se krećete. ❤💀
Ova igra je apsolutno smeće, ima iste razine iznova i iznova i na svakoj razini dobijete prokleti oglas kao da je jedna razina završena kao da stavite manje oglasa kao da postaje dosadna i kada kaže "Idemo!" kao da postaje dosadno mrzim ovu igru😤
Da mogu dati Zero star's, dao bih! Ne gubite vrijeme, ne preuzimajte! *Neće raditi. *Čini se da kreatori jednostavno NE mare za to. * I dalje neće funkcionirati nakon nedavnog "Ažuriranja". Zadržao sam se dok su radili na programskim greškama/hitnim popravcima. Prevario me jednom, prevario me dvaput! IZBRISAN.
Vrlo dosadna igra bez pravog izazova, zapravo je samo igra za oglase. Zamijenio sam je igrom Sky Trail i da vidimo što će se dogoditi.
Igra je u redu, ali stvarno morate imati reklamu nakon svake razine koja je smiješna. trebate više uzbuđenja, svaka razina mora biti malo duža u malo više uzbuđenja. i kad se svi oglasite da instalirate igru za igranje, zaboravite reći ljudima da ima toliko jebenih reklama da ima više oglasa nego što postoji u igrici osim da je igra u redu
Hit Master 3D - Knife Assassin Akčné sep
Ova igra se smrzava jače od jack frost-a s hard on
Sjajno
Zabavite se oko 30 minuta, a onda ste prilično dobro izvukli ono što ćete iz toga dobiti. jednostavno mi je dosadilo.
Dodati nakon svake pojedine faze? Provedite više vremena gledajući glupe dodatke nego igrajući se. Ne isplati mi se
Hit Master 3D - Knife Assassin Action wvaj
Lokator telefona. Kako locirati svoj telefon