(iOS) Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game בגידות תקלה בזהב
Feb 17, 2022 2:34:41 GMT -5
Post by tieveacsurfsourhae on Feb 17, 2022 2:34:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות תקלה בזהב ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 시뮬레이션 kcki
היי, אני רק רוצה לדעת למה אני יכול לנסוע לעיר הבאה?
מוריד את הכובע נחמד gsm Myv המשחק האהוב
המון כיף. גרפיקה מעולה. קשה מאוד ברמות מסוימות.
המשחק היה בסדר עד עכשיו. למשחק יש כל כך הרבה באגים. המשחקים הנוספים כמו אתגר משאית האוכל, זה לא עובד בכלל. לאחר השלמת רמות מתווספים רק 100 מטבעות גם אם זכית ב-1000 מטבעות, בעוד שלפני כן המספר הכולל של המטבעות שנצברו התווסף למטבעות הקיימים. ניסיתי גם לעדכן. לא עובד. בכל מקרה נתן 2 כוכבים כי שיחק עד 50 רמות ונהנה עד אז.
זה קופא כל הזמן. אתה מסיים את הרמה והיא לא תמשיך הלאה.
משחק טוב אני מאוד נהנה מהמשחק הזה
אהבתי את המשחקים אבל... הרבה יותר מדי פרסומות! 30 שניות פרסומות אחרי כל משחק וברגע שהגעתי לרמה 115 זה היה זה! זה נותן לך מונית ומטוס, כאילו אתה הולך לרמה אחרת אבל מופיע באנר של "תודה על המשחק" אז ברור שהמשחק נגמר? 😄
אני נהנה מהמשחק אבל מתוסכל אני תקוע ב-35 מקשים כששיחקתי בכל שלב של הרמות, אז אני לא יכול לבנות את השלב הבא צריך 36 מקשים אבל אין יותר מקשים זמינים. הייתי נותן 5 כוכבים אם הייתי יכול להמשיך.
משחק חמוד יותר מדי מודעות לפני הסרת שלב 10🙄 כן רמה 10
אהבתי את המשחק הזה אבל המשחק לא נותן את כמות המטבעות שהרווחתי. זה רק עולה אולי 100 מטבעות אחרי כל רמה ובהחלט צריך להיות יותר.
איזה כיף משחק זה הולך לעשות את האיפור שלי ואת זה הוא משחק מודעות. שחק את הזמן המוצלח הזה
אני אוהב את המשחק. כבר סיימתי את כל הרמות כלומר קיבלתי את כל המפתחות אבל למה אני לא יכול להמשיך לשלב הבא (עולם חדש)? מחכה לתגובתך. תודה.
שילמתי 2.99 כדי להיפטר מתוספות תגיד לי למה הן עדיין שם גם כשאני מנסה להשיג לקוחות שונים,,החזר את הכסף שלי או להיפטר מהתוספות ששילמתי עליהן, אחת מהשתיים.ללא דירוג עד שכל התוספות יהיו נעלם, או שהכסף שלי הוחזר 😠😠😠😠
אני אוהב את זה קל לשחק
פשוט משחק בישול שכיף לשחק בו!!
RTS Siege Up! - Medieval War Strategy hvam
משחק רע מאוד אני שונא את המשחק הזה מי הממציא את המשחק הזה מי המציאו את המשחק תקשיב המשחק הזה מאוד משעמם וגם באקר מחלקה שלישית.
המשחק הכי טוב אי פעם בכל העולם זה כל כך כיף שאפילו אמא שלי אוהבת את זה וקצת קשה להאמין שהמשחק כיף זה כמו לבשל. חום בעצם אתה צריך רק דברים ברז אחרת זה פשוט משעמם אבל זה ממש כיף אני ימות על המשחק הזה בסדר בעצם עכשיו אני הולך להשתגע אני אלקק את התחת שלי בשביל המשחק הזה כן אני אגיד את זה בוז ל-כן כן אני אוהב את המשחק הזה הכי טוב אי פעם לפעמים כשאני מפסיד אני פשוט נהיה ממש עצוב ואני בוכה. אני הולך עם הזרם 🌷🍀🌹🌻🌺🍁🍃🍂🌿🌾
סיימתי d level.of d city nd עדכנתי אותו אבל עדיין לא זז אוהו בבקשה תעשה משהו
אוהב את המשחק הזה! מאתגר ועבר מהר. אני ממליץ על המשחק הזה אם אתה רוצה משהו שמאתגר אותך.
משחק טוב ממליץ
ואג9ye
המשחק תקוע ברמה 75 ולא יפתח את הנעילה 🔑. אספתי את כל המפתחות, וסיימתי כל רמה אחת עד 75 ועד לדרג השלישי. אין יותר מפתחות זמינים, אבל זה אומר שיש לי רק 74 ולכן המסעדה הבאה לא תיפתח. כל כך מעצבן
משחק מהנה עד רומא, בכל פעם שאני מנסה להגיש ריזוטו המשחק נפסק. אתחול המשחק לא פותר.. כל כך מעצבן. מסיר התקנה.
אני לא אוהב את העובדה שהמשחק הזה ישתף פעולה לפני הלקוח שהמתין שם יותר מזה שהם משרתים זה לא נכון. הלקוח שכבר עומד שם פשוט הזמין קודם כי זה כבר אין לי עניין במשחק הזה. זו תוכנית לא הוגנת.
סופר משחקים. אני מסיים 115 בכל הרמות אבל עולם חדש לא נפתח. למה? תודה שנתת משחק נפלא. אני מחכה לעולם הבא.
אני שונא את המשחק הזה כי אני מנסה להתקין את המשחק הזה חמש פעמים והוא לא נכנס לטלפון שלי אני כל כך שונא את המשחק הזה שאני שונא אותו
מעולה!! אני אוהב את המשחק הזה 👌👌👌👌👌👌 😊😊😊😊😊😊
המשחק ממש טוב, אבל הוא שוכח את הרמות שניקיתי ומחזיר אותי בחזרה. כשאני משדרג את המטבח שלי, לפעם הבאה כשאני פותח את המשחק לשחק המטבעות לא נמצאים שם שנהגתי לשדרג, אבל הציוד חסר ושוב אני צריך לאסוף חריץ של מטבעות כדי לשדרג שוב. אנא תקן את זה.
משחק ממש כיף עד כה
רק התקנתי את זה וזה היה משחק טוב בהתחלה.. אבל כשהגעתי לרמה 30+ הייתה הפעם ההיא שבה לא באים לקוחות.. אני צריך לשחק שוב אבל אני אאבד חיים.. ואז אחרי ששיחקתי אותו היה בסדר אבל שוב לשלב הבא נתקלתי באותה בעיה
המשחק נתקע ברמה 61. בבקשה תקן את זה
גרפיקה מעולה ורמות מאתגרות
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ব্যাজ pmar
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulation cgt
זה ממש זהה לחלום בישול
זה מאוד אוסם 🎮
rugsfdj
יותר מדי פרסומות אחי. כאילו יאללה
יצירת מופת! אנא אל תהסס להוריד את המשחק הזה! אין כמו משחקים רגילים או דומים שחייבים כסף אמיתי כדי ליהנות מהמשחק! אתה יכול לנצח את הרמה האלה עם או בלי הדחיפה! כמה זה נהדר! המשחק הזה נותן לך הרבה אבני חן על ידי צפייה בפרסומות! משחק כל כך נפלא! תודה רבה לך מפתח!! תמשיך עם זה!!
משחק מדהים וממכר אני כל כך נהנה כשאני משחק אני בן 27 אבל עדיין נהנה
יותר מדי פרסומות.. אתה לא יכול להתחיל רמה חדשה בלי לצפות בפרסומות קודם
אחלה משחק נהדר.