Post by tieveacsurfsourhae on Feb 17, 2022 2:28:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Açıklaması: AMANOTES PTE LTD. Top free sound game in the music game category! Let's dance hard with the colorful ball under the rolling sky challenging like
Müzik harika değil, telif hakkı nedeniyle yaptıklarını anlıyorum ama en azından daha iyi şarkıcıları olabilirdi . Çok fazla reklam ve reklamlar her zaman çok uzun sürüyor. Bu kadar reklamla oynamak eğlenceli değil.
ÇOK FAZLA REKLAM! Cidden reklamları izleyerek oyunu oynamaktan daha fazla zaman harcıyorum. Yaptığınız her şeyden önce ve sonra reklamlar, uzun uzun reklamlar. Kaldırılıyor! Bazı reklamları çıkarın ve harika bir oyun olurdu.
Oyun çok kötü hiç beğenmedim hep reklamlar var yandığımızda onlar çıkıyor
Wild Castle TD - Grow Empire Arkády jinq
Oyun güzel ama oyununcoğusu gitti ve gitti ve var 1 oyun 2oyungec açılıyor 3cok oyun gidiyo saygilar
oyun güzel ama çok az şarkı var
Dancing Road: Color Ball Run! সংগীত kzv
İlk eğitim olacak olmak güzel bir oyundur kimilerine göre bu düşünceli yanlılar ama ben böyle düşünüyorum
Oynamaya çalıştığımda bc'den nefret ediyorum, 1 yıldız çok uzun sürüyor! 😡😡😡😡😡👺😡💔💯💔💔💢💢💢💢💢💢💢🦰🦰🗣🗣🗣
Dancing Road: Color Ball Run! Musiqi werc
Oyunu daha öncede yüklemiştim ve beş yıldızm ama şimdi bir yıldızdan dolayı asla kadar açsamda ses yok kaç kere oyuna giriliyor ama ses yok hatta yükleyip silmeyi de 4-5 kere ama olmuyor 🙀
Hiç ama hiç beğemmedim yuklemenizi hiç tavsiye etmiyorum. Hep kendine göre hareket ediyo sinirlerimi bozuldu "kayıyo gercekten yüklemenizi hiç gerçekten tavsiye etmiyorum....😠😠😠
Bu oyunu seviyorum çünkü bir nedenden dolayı gerçekten tatmin edici olduğunu düşünüyorum ve onu seviyorum çünkü benim için pek çok reklamın YÖNTEMİ yok, mükemmel❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰
bu ne yaa zor ben sizin için yapacakmış oyun 😡😡😡ulan reklam dadiniz çok fazla açabiliyorsunuz diye deneyebiliyorum oyunu yüklediğimde hiç öyle öyle bir yok tu 😡😡😡😡başka ışınlarımı yok tu iş siz internetli kasıyor 😠😠😠😠 😠ıeterrrrrrr!!!!!!
Bu oyun oynamak gerçekten eğlenceli! Çok kısa olmayan ve çok uzun olmayan seviyeleri vardır. Dinlemek için çok çeşitli şarkılara sahiptir ve sizi ayaklarınızın altında tutmak için birçok ilginç mücadeleye sahiptir. Zor olan tek şey, bazen oyunun gecikmesi ve yanlış renge basmamdı. Ancak, bu daha eski bir tabletim olduğu için olabilir, bu yüzden benden tam not!
Dancing Road: Color Ball Run! Musik hrq
reklamlar çok korkunç
Uygulamayı seviyorum 10 yaşındayım ve para için reklamları kullanmaları gerektiğinde her zaman kullanıyorum çünkü ücretsiz bir uygulama bu yüzden kavga etmeyin
Aslında eğlenceli bir oyun ve kendimi tekrar tekrar oynarken buluyorum, ama kesinlikle daha fazla şarkıya ihtiyacı var ve ayrıca bir reklamda bana şarkı arayabileceğime söz verdim ve bunu yapamazsınız
Oyun verisi çalışmıyor
Bu benim en sevdiğim Dans Eden Yol rengi çok eğlenceli, ne bileyim çünkü ben herkesten daha profesyonelim? ben 👑 kral
Uygulamanın reklamında arazi yazıcaksınız diye bir şey yok oyunu yükledim araç yolunda başarısız çalışamadı Kötü oyun😭
Oyun güzel şarkılı oyunlar iyi ama reklamlı şarkılara basıyonuz ama olmuyor o sorunlu oyunlarda var
Bencede Mükemmel bir oyun ben bunu Öncelikle ablamdan gördüm sorna Kendi tabletime yüklemeye karar verdim veee (muhteşem👌) ziyaretinde o yüzden jkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjljkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjk
Bu oyunu indirene bınıyorum oyunu oynamayı beninktiğim hala olan meme şarkılarını var indirdim telefon yeniden başlamaya başladı 1 yıldızı haketmiyor
Çok eğlenceli bir oyun gerçekten çok iyi ve çevrimdışı olduğu gerçeğini seviyorum çünkü telefonum internete bağlanmaktan nefret ediyor bu yüzden şarkılarımı çalmak için buna yüklüyorum ama bir süredir oynuyorum ve içine koyduğum yeni şarkılar hiç yüklenmiyor ayrıca neden yeni şarkıları yüklemek yarım saatten fazla sürüyor ama bu bir aksaklıksa lütfen düzeltin ama yine çok eğlenceli
Oyuna çoook güzel diyemiyorum.Çünkü tam bi yalancı. Reklamda seçimleri seçiyoruz,bizse İngilizceyi geliştirmeklerimizi görüyoruz. 1 oyun oynuyoruz 1000 reklam izliyoruz.Ve ayrıca internet hakkında. saçma oyunları oynıycağınıza böyle Mentalup'uygulamasını ve uygulamanızı bilgili. Bir yıldızı hak etmiyor. YÜKLEMEYİNNNNNNNNNNNnnnnnnnnnnnnnmmn
AMANOTES PTE LTD Tarafından Geliştirilen Dancing Road: Color Ball Run! Android Uygulaması Müzik Kategorisi Altında Listelenmiştir.
3 yıldız çünkü bu çok bağımlılık yapan bir oyun ve eğlenceli, AMA çok fazla reklam var! Daha fazla reklam olmaması için para ödedim ve yine de oyunda reklamlar alıyorum. Hala reklam göreceksem neden sınırsız yaşama ihtiyacım var? Keşke reklamsız oyun için ödeme yapmadan önce bilseydim. Reklamlar giderse, bu oyun eller aşağı 5 yıldız olurdu.
Çooooook kötü bir oyun ayrıca olabilir olması gerekiyor ve internetli sakın yüklemeyin hem ikide bir reklam giriyor olması bir kere oyundan çıkıcaktım telefon dondu bir daha fazla da değildim o kadar kötü bir oyunki bunu yedide bir sorun olmalı olmaktan sakın yüklemeyin👎👎👎👎
Bu oyunu çok çok çok seviyorum Bu oyunu çok çok çok seviyorum Bu oyunda en sevdiğim şarkılar var ama lütfen daha fazla şarkı ekleyin ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Oyun harika ama her zaman reklam çıkışı için 1 puan kestim
Bu oyun kötü. Aynı zamanda oldukça basit. 4'ün topun renklerini doğru alması dışında oyunda 2'nin yapacağı pek bir şey yok. Oyun çok basit ve aslında biraz sıkıcı. İlk seviyede kaldırdım. Tek güzel yanı müziğiydi. Ama bu bile beklediğim kadar iyi değildi 2 b. Ve çok şaşırdım çünkü amanotes aslında çok iyi oyunlar yapıyor. Bu oyunu indirmenizi tavsiye etmem.
Dancing Road: Color Ball Run! Glasba cgbb
Oyun Bir harika hayatımda Gördüğüm en güzel oyun herkese tavsiye ederim mutlaka Indirin Üstte durması Için radom (jsyuejwhbseubsbejiwsbgfeisjnrnndjeiiugrbdnkkqohebsnlitdxbkoyea bbdwhihggrtrdddgghrdtryjtfgmydydytdyddjyhyjddysttddghhjdtyrydfghhfrdvbhhutessxcbnjjytrwsdfbbnjhgdhjbcfgikn. Vcffhjmbvxdfhjnnvxdgjjkoooknbftuinvssuubchgftysddtdhcvjjjfnhrnb bebsbnsnbebbvbhrjjwoshhjejksjhfhhhxnzhjwjdjdjuehenjkrhnhhudbhiehqbdbdgkowhbeigtbirjownudjrjjjeuehhbndjjjrhuejjokoehtbnjfrkejjjrjrjjjrjjrjjrhh) görüşür